evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kaç senedir bu işi yapıyorsunuz ? Valla 6 aydan fazla dayandıysanız helal çünkü kolay bir iş değil bizim bir kaç tanıdık bu işi yapıyor onlardan biliyorum
3 yıl olacak işte
1 sene şahıs araçlarında çalıştım bir turizm şirkettin de bazen gezilere gittik, bazen pamukkale firmasındaki otobüslerinde bazen ulusoy'da bazen anadolu daki otobüslerinde host olarak
firmanın 12 tane aracı vardı 2 ortak idi 5 er tane ulusoy ve pamuk da 2 tane anadolu da bizi bi ona bi ona veriyordu pamukkale artık kendi vermeye başlayınca hostları bende zaten sıkılmıştım sigorta yoktu ulusoy şirkete geçtim.
1.5 yıl orada kaldım sonra çıktım sakarya vib e geçtim sırf biraz eve yakın olayım diye orada host şefi ile kavga ettik izin vermiyordu hep sıraya gidiyor idim oradan da sakarya metro olan evin metro ya geçtim host olarak orada 2 ay da cumartesi günleri host şefliğide yaptım son zamanda sonra muavin eksik diye muavin yaptılar ama şu an 2 haftadır gitmiyorum ve çok ta özlüyorum.
İşte iken de bırakacam bırakacam diyordum kaptanlar bile derler ama bırakılmaz 1 kere alışınca o ortama.