Moda, kadın, davet, kokteyl vs... gibi bir sitem var. Şu an için 900 tekil ziyaretçim 5000 üzeride gösterimim var. Amacım bu rakamları en geç 6 ay içinde tekil 20k, gösterimi 100k yapmak. Fakat beni demotive eden olaysa sayfa TO oranın yerlerde olması genel aylık ortalamam %0.44 gibi çok çok komik bir durumda. ŞUANA KADAR :----95.455 GÖRÜNTÜLEME 420 TIK---ki bu rakam günden güne düşmekte. Emsal sitelerin TO'ları %2,5 ile %4 arasında. Sektörel bir sayfa olmadığı için yüksek bir tık beklemiyorum fakat geçenlerde Adsense menüsü içinde yer alan bölümde 'Gelişmiş ayarlar kısmından sadece ''İlgi Alanına Dayalı Reklamlar Tercihi' tıkını seçip diğerlerini kapattım 2 günü boyunca TO'm %2.5 seviyelerine ulaşsa da ertesi gün bıçak gibi tekrar eski haline geldi. Reklam yerleşimim çok iyi değil şuanda ama birçok kişi iyi bir yerleşimin sadece 2 kat artış göstereceğini söylemekte. Ben benim sitemde çıkan reklamların alakasızlığı diye düşünmekteyim. Ama usta olan sizlersiniz. Sizden önerilerinizi beklemekteyim... Amacım TO'yu %2'ye çıkarmak bunun mümkün kılabilen varsa (bu işi profesyonel olarak meslek yapan da dahil) yardımlarını bekliyorum.