DarksPrince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben amacında tarafsız uygulanırsa sonuna kadar katılırım fakat bana güven vermeyen doğrularında sansüre uğrayacağı.
normal medyayı nasıl istedikleri gibi yönetiyorlarsa yani o anki hükümet kendileri ile ilgili bütün zararlı haberleri engelleyecek,tıpkı tvlerde insanların uzun zamandır izledigi gibi sosyal medyadada sadece hükümet yalakası yayınlar izlenebilecek.mantıksal olarak düşündügümüzde aslında yasa bencede gerekli ama ülkemizde kimse çıkıpda demesin bu yasa sadece yalan haberlerde kullanılacak,gerçekler çarpıtılmayacak diye çünkü bunun olma ihtimali yok.haberde söylendigi gibi yalan haberler atanlar var bu sıralar sosyal medyada ve bu kötü sonuçlar dogurur ama bu düzenleme ile istedigi kadar dogru olsun,gerçekleri kimse yayınlayamayacak.bu sansür ile istedikleri yayınlar yapılacak,istemedikleri yayınlar yapılmayacak.

beni tanıyanlar bilir,siyasetle alakam yoktur benim.ama medyanın 3 maymunu oynadıgınıda herkes gibi bende görüyorum.aynı yerden yayın yapan cnn ile cnnturk yayınları arasında daglar kadar fark var.cnnin yabancı spikeri "cnnturk adına türk halkından özür diliyoruz,gerçekleri göstermiyorlar "diyor...önceleri yayın yapmayan kanallar protesto edilginde bisüre sonra çıkıp açık açık belirttiler yayın yapmadıgımız için protesto ediyor halk bizi diye.yani kısacası halktan gerçekleri saklamak için medya susturuluyor,insanlar haberleri mecburen sosyal medyadan alıyor.sosyal medyada bu şekilde engellendiginde tamamen koyuna dönecek tüm halk.