eğer bişiler geliştirecek isen

1) öncelikle forum liste sınırı koyma. 4 tane sonuç çok komik. ben aynı kelimeyi aradıkça... hep aynı sonuç gelecek o zaman.. niye uğraşayım ?

2) arama yapılan işlem ve sonuçlarını kaydet.. 24 saat içinde aynı kelime-leri arayanlara db içinden aynı sonuçları döndür.
programın olduğu hosta cron ekle ve gece 2 gibi kayılı verileri sildir.

3) çoklu forum veya site seçimini ekleyebilirsin... checkbox ile ben phpbb-vb-smf seçmek istiyom.. veya dle ve wp sonuçlarını görmek istiyorum...

4) kullanıcı olarak forumların veya sitelerin metodlarından anlamam. kullanıcıyı yorma.. 1-2 metodunu arka planda ayrı ayrı çalıştır ve çıkan sonuçları tekil olcak şekilde listelet. alfabetik sonuç verirsen de güzel olur

5) Madem dil ekledin. oraya almanca-fransızca-ispanyolca.. vs gibi bilinen veya çok kullanılan dil kodlarını da ekle

6) sayfa.. nedir ne işe yarar bilmiyorum ama.. forum veya site araması yapan birisi için sitenin kendisi lazım.. ben şimdi "star trek" kelimesini aradım. sen bana onla ilgili a forumundaki bütün sonuçlarımı getireceksin ? yapabileceksen.. eğer sen onu.. seçenek olarak koy. checkbox gibi.. o zaman "a" forumundan 100 lerce uan sonuç listelenecektir... buda db ni şişirecektir.. dikkate almanda fayda var

7) aranacak kelime.. oraya ben çoklu kelime yazcam. "Star Trek" burdaki her 2 kelime AND ile bağlanacak.. OR ile değil. veya yapabiliyorsan bunu da seçenek yap. çoklu kelime seçiminde kelimelerin alternatif veya tamamının arama şartı olması gibi.
google da bazen saçma işler çıkıyor

diyelim ben "Star Trik" diye arama yapcam.. bana ilk sayfada "Star Trek" i öneri getiriyor.. ama ben kabul etmiyorum. 2. sayfaya geçmek istediğimde istediğim kelime değil.. onun önerdiği sonuç geliyor.

8) URL veya domain seçeneği güzel olmuş ama.. domain seçeneği default olursa daha uygun olur

9) orda uploader diye bir seçenek gördüm. anladığım doğru ise forum veya sitelerde paylaşım yapanın nick ini aratıyorsun.. ki buda güzel düşünülmüş bişi..

bunlarada dikkat etmende fayda var.

başarılar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:18:02 -->-> Daha önceki mesaj 20:09:37 --

şunu da yapabilirsin/ekleyebilirsin

ben aramalar yaptım .. ve sonuçları aldım.. sen o aramaları ve sonuçları kaydediyorsun ya...
yapılmış aramaları bir ekranda alfabetik listeletebilirsin. sonradan gelen kişi o listeden daha önce aranmış ve bulunmuş sonuçları da görebilir.. veya... arama ekranına gider ve.. sonuç dosyasının kayıtlı değil de yeni arama yapmasını isteyebilir. tabi bunu da seçenek ekleyebilirsin

şu şekilde söyleyim.. hani hit arama kelime listeleri varya.. günlük haftalık aylık yıllık gibi

o şekilde bir listede hazırlayabilirsin. tabi istersen o kelimelerin sonuç dosyalarını saklayabilir veya silebilirsin

site ekranını çoklu dil seçeneği veya geldiği ip nin bağlı olduğu gruba bakarak ekran dilini değiştirtebilirsin

yani.. bu kodu farklı bir arama motoru gibi insanlara kullandırtabilirsin

tabi sonuçları sadece google a bağlı klamayarak verir ve güzel reklamlar ile baya bir hit olabilirsin de

başarılar