link yönlendirme sitesine giderken browser ın üst kısmında 404 error mesajı çıkıyor... ve bekleme sonucunda ekrana gelen liste boş
1. olarak... 4 tane sonuç verecekse kullanımı mantıklı olmadığı gibi sürekli 5sn bekleyip sonrasında boş liste ile karşılaşmak sence işe yarar bir programmı ?
2. olarak
orda.. vbulletin ve phpbb için 1-2 gibi yazmşsın.. bunların versiyonlara mı denk geliyor başka amaçlamı belli değil
vede.. neden ben sürekli aynı 4 tane sonucu alacağım bir yazılımı kullanayım???
programın amacı gayet güzel.
emeğinin karşılığı için link yönlendirmeye koyman da normal
ama 4 tane sonu.. ve aynı kelime için sürekli defalarca aynı işi yapmak.. vede sürekli aynı sonucu almak kullanım açaısından sence uygun mu ?
Başlıkta neden 404 yazıyor, onu ben de çözebilmiş değilim. Notlarımın arasında bunu düzeltmek vardı zaten. Ama başlıkta 404 yazmasına rağmen doğru sayfaya yönleniyor.
Tabiki sürekli 5sn beklemek kullanıcıları sıkacaktır. Zaten bc.vc tekil hitleri saydığı için; 24 saatte bir link yönlendirmesi yapmak daha mantıklı olacak. Bu da notlarımın arasında.
Orada yazan 1-2 gibi ibareler sürüm(versiyon) değil. 1.yöntem 2.yöntem gibi düşünebilirsiniz. (Bazı forum yazılımları için birden fazla yöntem geliştirmiştim.)
Önerilerinizi dikkate alıp geliştireceğimden emin olabilirsiniz.
Eleştirileriniz için de teşekkürler.