Siteye bağlantı eklemek, ücretsiz yapmaz ki yine bir karşılığı var. Ayrıca adama yaptığın site pr3 olacak aylık 40tlden link alıcak. ama senin link hala duruyor olucak.
Onu da geçtim. yeni açılan bir siteye eklenen bağlantının ne gibi bir kazancı olabilir ki
Amacınız wordpress kurdurmak değilse konuyu baltalamanızı anlamadım? Sizin de dediğiniz gibi yeni açılan bir siteye eklenen bağlantının ne gibi kazancı olabilir? Fazla bir şey istemediğimi düşünüyorum. Eğer link eklemekten rahatsız olacak sizin gibi düşünen arkadaşlar varsa konudan çıkabilir kimseye zorla wordpress kurmuyorum ben burada.
Ücret; işgücünün kullanımı karşılığında ödenen bedeldir. Kurum ve organizasyonlar tarafından çalışanlara ödenen maaşlar, primler ve komisyonlar ücret kapsamına girerler. İktisatta kullanılan iki tür ücret kavramı vardır: parasal ücret ve reel ücret. Parasal ücret işçilerin çalışma karşılığı aldığı para miktarını gösterirken, reel ücret parasal ücret ile ne kadar mal ve hizmet satın alınabileceğini, yani satın alma gücünü belirtir.
bazı şeyler karşılıksız yapılmalıdır
bazı konulara laf olsun torba dolsun diye yorum atılmamalıdır