MujaHeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trafik kazası, boşanma, cinayet vb. her türlü pisliğin anası olan içkiyi ne kadar güzel savunuyorsunuz öyle? Gören de adamlar meyve suyu içmeyi yasaklamış sanacak.
kafası bozulan birisi de gidip adam öldürebiliyor; ya da maganda kurşunu yüzünden balkonda niceleri vuruldu, ne yapalım bu durumda? sokağa çıkma yasağı falan mı ilan edelim, futbolu mu yasaklayalım magandalar yüzünden?

Meyve suyu içmeyi de yasaklayabilirdi, öyle düşünün. inanışım içkiyi haram kılıyor diye, başkalarının özgürlüklerinin kısıtlanmasına da göz yumacak değilim. senin için meyve suyu ne ise, içenler için de alkol aynıdır.

Devlet açıkça diyor ki, sizin kafanız çalışmıyor; sizi sizden ben koruyacağım. Devlete mi kaldı benim sağlığımı korumak?

Hayır saat aralığı yine bi nebze kabul edilebilir. Ama sen dükkanların tabelalarını değiştir, buzdolabını kaldır, içkileri rafta sergileme de; sonra bir de etkinliklere sponsor olamazsın de. Bu var ya, işte bu resmen magandalıktır!

Efes One Love festivalinin de içine ettiler; AnadoluEfes'in de sonu yakındır, o kadar diyorum.