ihs de kişisel sitem barınıyor hit i yok ama mail akışının kesilmemesi gerekiyordu ihs bu konuda kesintisizliği sağladı 1 kere problem yaşadım ondada özverili bir şekilde çalışıp çözdüler.İhs bana güven veriyor.
Sormak istediğim bir soru var ihs de hitli site barındırıpta basit şeylerden hack yiyen yada saldırılardan çabuk etkilenen oluyor mu?
Birde hit artınca hemen kapatıyorlar mı siteyi?
İhsde hitli site barındırmadığım için merak ediyorum.İleride büyük projelerim için ihsyi tercih edebilirim.Ucuza kaçıpta kendimi rezil etmek istemiyorum( 500 mb alan 50 gb trafik 10 tl gibilerden

)
Hiç bir şekilde kapatmıyorlar. Dddos saldırısı bile aldım ama yine kapatmadılar. Normalde ben o siteyi ilk açtıgım zaman natro da barındırıyordum, wordpress alt yapısı kullandıgım için 3k hite ulaşınca hemen mail tragimiz suspendlerimiz başladı. Ardından ihs ye gectim ve son iki aydırda dediğim sorun dışında hiç bir şekilde bir sorun yaşamadım. Kaliteli projelerinizde ihs tercih edebilirsiniz kesinlikle türkiyede dediğiniz gibi asıl amac olan hit artınca seni ortada bırakmayan tek firma diyebilirim.
Ddos aldıgım zamanki yardımları, tekrar sizinle iletişime geçilecek dediler ancak daha sonra sitenizi barındırabilmemiz için sunucuya gerekli tüm işlemler gerçekleştirildi diye bir mesaj geldi.
Not: Ddos loglarını ekleyemiyorum çok büyük olduğundan..