Bütçem olmadığı için pek fazla reklam yapamadım. Yalnızca forum sitelerine yaptığım reklamlar mevcut. O reklamlar ile bu kadar oyuncu toplayabildim. Oyun için net olarak 3500 TL istemiyorum. 2000 üzeri teklifleri değerlendiriyorum yazdım zaten konuya. Oyunun edeceği maximum 3500 TL veya daha fazlası da olabilir bana göre. Siz bu yazılımı Türkçeye çevirip 2000 TL ye satışını yaptığıma sinirleniyor veya tepki gösteriyor olabilirsiniz fakat oyunun nasıl Türkçeye çevirildiği hakkında araştırma ve öğrenme için geçen süre zarfı yalnızca 2 haftamı aldı. Bunun haricinde milyonlarca kelimenin ne olduğunu öğrenip düzgün olarak Türkçe kelimeye çevirmek için harcadığım süre yalnızca 4 buçuk ayımı aldı. Siz bu scriptin orjinal halini bulup Türkçeye çevirmek isteseniz bile ne olduğunu anlayıp hangi kelimenin nereye ait olduğunu öğrenip düzgün olarak Türkçeye çevirmek için harcayacağınız zaman minimum 4-5 ayınızı alacaktır. Ben yazılım + destek + tercümanlık + script ücreti olarak 2000 TL üzeri teklifleri değerlendirerek satışını yapıyorum. Bunları yapabilecek birisi varsa buyursun kendisi Türkçe ye çevirip gelsin konu açsın.