Hamilcar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oyun sektöründe bu işlemleri yapabilecekseniz çalışabiliriz
Oyun sektöründe malesef böyle bir çalışma yapamıyorum. Şu an için sadece yat satışları ve iş makinaları var. Yine de konuya hakim olmanız gerekmediği için düşünebilirsiniz.

soneryakamoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence bu site satış bölümüne değil de para kazanma bölümüne açılmalıydı
Doğru olabilir sizin de söylediğiniz ama bir sistemden çok yeni bir site satıyorum, o yüzden buraya da uygun olur diye düşündüm.

mebba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mesajım bulunsun .
Tabi hocam istersen bekleriz ama bu teklif çok uzun bir süre devam etmeyecek. Şu an için iyi bir ilgi var o yüzden çok sürdürmek istemiyorum.

fuzinnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aklıma takılan bir nokta var. Şimdi sitelerde içeriği botlar tarafından sağlayacağımız için haliyle sitede kopya olcak. TR de bu çok önemli değil fakat yabancı içerikte sıkıntı olur diye düşünüyorum. Daha önceki projelerinizde adsense ban gibi bir problem yaşadınız mı bu konudan dolayı? Yada kopya içerikle ilgili başka sorunlar.?
Adsense bugüne kadar kopya içerikden dolayı hiç ban vermedi. Sadece 1 hesabım banlandı bugüne kadar o da yanlış yerleşimden dolayı sayfanın en üstüne 3 tane reklam koymuştum o yüzden ban aldım.

KraLMp3Ler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birşey sormak istiyorum peki bu ücret kazancı bir süre sonra kesilebilir mi yani riskli mi bir arkadaşın dediği gibi banlanma vb. riskleri ?
Banlanma riskini anlattım, ben uyarı dahi almadım bu konuda. Ücret için koyduğunuz parayı çıkartma garantisi veriyorum en azından. Bundan sonra da site düşüş yaşasa da az da olsa kazandırmaya devam eder, resim hitleri vs. Ayrıca bot da sizde kalacak.

erbain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense değilde başka bir reklam firmasının reklamını koysak ödemesi kesin ve paypal ödeme yapan... sizin bildiğiniz elbet bir firma vardır yabancı

500 tl değil 400 tl yapsa 3 ayda razıyım

kabul eder misiniz?

Adsense harici deneyebilirsiniz ama malesef garanti veremem hocam çok kazandırcağından emin değilim.