Geçmiş olsun cümleten, söylenecek şeyleri söylemiş zaten herkes ben Antalya'da hizmet vermekte olan bir web firmasında çalışıyorum.. Aynı zamanda bazı otellere de sunucu kiralama hizmeti veriyoruz.

Sunucu sayısı artınca patronunda gözüne gireyim daha çok kar ettirecez ya dedim ki yurt dışına yönelelim hem daha uygun fiyata mal ederiz hemde daha az sorun yaşarız...

Almanya, Amerika, Fransa derken töbe Allah birdaha yurt dışına çıkmam, sorunların ardı arkası kesilmedi 50 lira fazla olsun Türk olsun sağlam olsun dedim.

Şuan toplamda 16 sunucu ile hizmet vermekteyiz, her biri farklı bir firmada şuan sadece 1 tanesinde sorun yaşıyorum o da kaçma filan değil bir HDD takacaklar 3 gündür uyumuyorum gece yapalım şu işi diye şu saatte halen bekliyorum ki telefonları açmıyorlar Türkiye'de de böyle bir sorun var.. Muhattab yok ama en kötü gider adamın adresine ne oluyor diye sorabilirsin, mahkemeye verirsin bişiler yapabilirsin yani.. Yurt dışında böyle bir imkan olmuyor, oluyorsada TR'deki kadar kolay uğraşamıyorsundur..