Polo'yu bilmem yalan yok ama astra, corsa, fiesta, 207ye en az bir kere (207'ye birden çok) binmişliğim var. Ve gürültüsü olsun, darbe alışı olsun en konforsuzu 207 bana göre. Tabi konfor algılarımız farklı olabilir.
Benim size önerim gidin corsaya, fiestaya, poloya tekrar bının sonra 207 ye de bının.
Araba alacak arkadaşa önerimde o dur. Pug cebıme para koymuyor. Bende satıp başka araç almayı dusunuyorum netıcede ama 207 kendı segmentınde en guzel araçlardandır. Ek olarak pug için çevreden duyduklarınıza göre hareket etmeyin derim. Pug bende pek sevmem ama 207 ile 308 gerçekten başarılı araçlardır. Fiyatları ile kıyaslandığında beklentileri karşılıyor diyebilirim.
Astra için ztn bişey demem dedim mesajımda. Astra çünkü zaten aynı segment değil. Benimde çok hoşuma gidiyor. Ama Astra c segmentı araçtır. Diğerleri B segmenti.