netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki arkadaşlar madem çok zor o zaman eşit ağırlıktan devam etsin , konu kapanabilir.

Bu arada 2-3 tane soru bankası vardı yeni aldığımız yeni satın alınmış kağıt bile oynatılmamış.

https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...-biyoloji.html

buradan sipariş edebilirsiniz Lys soru bankalarını bu arada ilgilenen arkadaşlar piyasaya göre çok ucuz yeni basım kitaplardır.
Ben liseyi Eşit ağırlık olarak bitirdim. Bu sene hiç bir bilgim olmadan sayısaldan hazırlanıyorum. Dershane ve kendi gayretim ilede iyi düzeyde sıralamam var. Sayısalda 71 Bindeyim. LYS Netlerimde isteğim üzerine fena değil. Herşey kardeşinizde bitiyor. Eğer kendini sıkabilir ve çalışırım diyorsa bence geçsin. Ben okul olmadan, kendi emeklerimle sayısalı hallettim.

Fizik çok zor değil. Biraz formül bilmek ve uygulamak gerekiyor. Eğer fem'e giderse, gitmezse de Femset kaynaklarından yararlanabilir. Bu kaynaklarla çok güzel sonuçlar elde etmek mümkün. Çünkü 6 set ve tüm set çözümlü. Teknofemden konuyu bitiriyor ardından femset ile tüm soruları çözüyorum.

Matta 35
geo 20-22
Fizik 15
kimya 12
biyoloji 20 yakın net çıkartıyorum ki, sayısal mezun olan arkadaşlarımdan fazla net çıkartıyorum.