bankaların çok mükemmel sistemini savunan arkadaşlara selam olsun der gözlerinden öperim ayyıldızdı mayyıldız değil mesele bu tip bir mesele bank asya adlı bankaya yapılmış olsa demediklerini bırakmazlardı ama iş buna gelince lamer bozuntusu oluyor
sana cevap vermeyeceğim başımdan geçen olayları bilen 1 2 kişi var forumda eğer o yazdığın yazı banaysa o ayyıldızdakilerin yapamacağı şeylere imza attım ben tövbeliyim o whatsapp falan küçük kalır

iş bankasının sistem güvenlik uzmanı bülent bingöl hala çalışıyormu bilmiyorum beni çok iyi bilir

ak banktaki sevil hanımda iyi bilir

ayyıldızlık bir şey değil o için bazıları kıçındaki donu temizlesin sonra uğraşsın iş bankası sistemlerinde her zaman sorun var pazar günleri para çekemediğiniz yada yatıramadığınızda oluyordu

gecenin bir yarısında karttan ödeme yapamadığını ve para çekemediğini yazan bir arkadaşta olmuştu bir gece yarısı böyle olmuştu yine r10 datası gitmeseydi görürdün ayyıldız tim falan hikaye iş bankasında çalışan insanlara sorun bu tarz sorunlar oluyordu ama bu kadar uzun ve büyük olmuyordu