MiLLer7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
i5 Kullanıyorum Bir Problem Yaşamadım Adobe Master Collection 3dmax kullanıyorum sıkıntı yok
WebTasarimLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
imkanın varsa i7 al.Rahatca işlerini halledebilirsin.
Teşekkür ederim.

fth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
i5 işlemci ile herhangi bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Adobe serisi sorunsuz ve verimli bir şekilde çalışacaktır. Aradaki fiyat farkı yaklaşık 1.000 TL kadar, bu rakamı ödemek yerine ram takviyesi yapmak daha mantıklı gibi geldi bana.

Fakat video render işleriniz çok fazla olacak ise render sürelerini hesaplamanız daha doğru karar vermenize yardımcı olacaktır.

Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.

enxdesigN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullandığım bilgisayar 27" imac, 2.7 GHz i5 işlemci, 12GB ddr3 ram, 1TBB hdd. Yavaşlık vs bir sorun zaten yaşamazsınız. Alışma süresinde de klavye ve kısayollar konusunda biraz sıkıntı yaşarsanız, birde tüm çarpıların sol tarafta olmasından. Onun haricinde ciddi anlamda tavsiye ederim. i7 olursa tadından yenmez tabi ama aradaki 1.000 lirada az değil.

5 gün önce bootcamp ile win7 kurdum bu bilgisayara. 5 günde yaklaşık 3 saat boyunca güncelleme yapmasını bekledim pc'yi kapattığımda. 3 senedir mac kullanıyorum, güncelleme için işimi gücümü bırakıp pc başında beklediğimi hatırlamıyorum.
Teşekkür ederim.
Isınma sorunu yaşıyor musunuz?
Video Render işiniz oluyor mu?