neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mail adresiniz olsun gerisi kolay.. Bunun pekte mümkün olacağını sanmıyorum. Sizin bahsettiğiniz TTNET resmi sayfasının hacklenmesi, tamamen sosyal medya ajanslarının sunucusunun çökertilmesidir. Ona bağlı olarak, artık liste de ne kadar sayfa varsa, hepsine erişebiliyorlar.

Ayriyeten bir insanın, özel hayatına izinsiz müdahale ederek, hesaplarının çalınması kadar aşağılık bir şey yoktur. Kendini hacker sanan, ama bir o kadar da cahil o kadar insan var ki.. Bilgisayar başında ömürlerini çürütüyorlar, cidden acıyorum onlara..
Aynen dediğin gibi insanların emeklerini harcayan insanlardan da tiskiniyorum. Eğer iş yapacaksan telifini al yap. Bu arada şahsen öyle düşünmüyorum. Bir e-ticaret yapan şirkette geliştirici olarak çalıştım. Her şirket ne olursa olsun bir bölümü vardır. Sosyal Mühendisleri gibi ekipler vardır. Herkesin sitesini bir anda indiremezler öyle kolay kolay her şirketin facebook sayfa veya twitter sayfalarını yöneten ekipler vardır. Sizin dediğiniz sadece şöyle durumda olur. Bir şirket vardır ve sosyal paylaşım sitelerindeki ayağınızı onlar yürütür diyorsanız bu mümkün diyebilirim