değil 10 tl 25-30 tl ye yapmak dahi çok kötü bir fikir. ben daha 2 saatten önce kabul edilen logo görmedim ve ucuza yapmanın hiç bir kazançlı tarafı yok bizzat denedim gördüm.
şahsen çoğu zaman bir saatten kısa bir sürede logo tasarımı çıkarabiliyorum ama kabul ettirmek çok zor ki genelde ilk çalışmanın üzerine birkaç tane daha yaptırıp sonra dönüp ilk logoyu isteyen müşteriler hiç de az değil malesef...
ucuz fiyat verip iş alıyorum tasarımı yapıp hemen gönderiyorum, saatler sonra geri dönüş yapılıyor, şurasını şöyle yapalım burası böyle olsun diyip revüze ediliyor bazen de ertesi gün geri dönüş yapılıp ok veriliyor ama hemen ücret ödenmesi çok nadir bu durumda da.
ama burda logo tasarımını 75 diyip 50 tl den fazlaya da yaptığım olmadı malesef.
portfolyom öyle küçümsenecek bir durumda da değil açıkçası...
kısacası 50 tl altında logo tasarımı yapanlar belasını buluyor, bedduaya gerek yok
yarışma açma ücretleri bence çok iyi durumda 200 tl ye kaç yerde yarışma düzenleyebilirsiniz ki zaten. benim 350 tl ye kurumsal kimlik yaptığım da oldu freelance olarak...