Arshavin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan online görünüyor, pm attım dönüş olmadı konuya yazan o kadar kişiye bir açıklama da yapılmadı.
Bilmiyorum üyemisiniz. Veya sistemi kullandınız mı.

Sistemi ilk alanların %75lik kısmı halen kullanıyor.

Alanların %50 si tekrar alıyor.

Okumanız yazmanız yok sanırım, ama ben size alıntı ile cevap vereyim de siz kendinize sorun acaba ben niye böyle gereksiz bir mesaj attım diye...

cehago adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm özel mesajlara cevap verilmiştir. Kontrol ettiğime göre sistemde şu anda hiçbir sorun bulunmuyor.

Yine belirtiyorum. Birileri pm üzerinden burdasın cevap vermiyorsun diyor. 2 kişi çalışıyor bu şirket hesabı ben bu konu ile ilgileniyorum Celalettin Erbulut olarak diğer arkadaşım Enginde diğer işlere bakıyor. Ne ben onun mesajlarını nede o benim mesajlarımı okumuyor

Öncelikle özür dilerim. Konuda onlarca kez belirttiğim gibi başka işlerim var. Yine onlarca kez belirttiğim gibi bu üyeliği 2 (iki) kişi kullanıyoruz.

Tüm özel mesajlara cevap verilmiştir. Satın alıp herhangi bir şekilde bildirim yapanlara üyelik bilgileri gönderilmiştir. İyi çalışmalar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:04:43 -->-> Daha önceki mesaj 17:04:03 --

Demersum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook'tan hiçbir şekilde video çekemiyorum.
Merhaba.

http://bot.databilim.com.tr/botlar.php bu listede uzun süredir facebook.com yazmıyor saygılarımla.