Şuan online görünüyor, pm attım dönüş olmadı konuya yazan o kadar kişiye bir açıklama da yapılmadı.
Bilmiyorum üyemisiniz. Veya sistemi kullandınız mı.
Sistemi ilk alanların %75lik kısmı halen kullanıyor.
Alanların %50 si tekrar alıyor.
Okumanız yazmanız yok sanırım, ama ben size alıntı ile cevap vereyim de siz kendinize sorun acaba ben niye böyle gereksiz bir mesaj attım diye...
Tüm özel mesajlara cevap verilmiştir. Kontrol ettiğime göre sistemde şu anda hiçbir sorun bulunmuyor.
Yine belirtiyorum. Birileri pm üzerinden burdasın cevap vermiyorsun diyor. 2 kişi çalışıyor bu şirket hesabı ben bu konu ile ilgileniyorum Celalettin Erbulut olarak diğer arkadaşım Enginde diğer işlere bakıyor. Ne ben onun mesajlarını nede o benim mesajlarımı okumuyor
Öncelikle özür dilerim. Konuda onlarca kez belirttiğim gibi başka işlerim var. Yine onlarca kez belirttiğim gibi bu üyeliği 2 (iki) kişi kullanıyoruz.
Tüm özel mesajlara cevap verilmiştir. Satın alıp herhangi bir şekilde bildirim yapanlara üyelik bilgileri gönderilmiştir. İyi çalışmalar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:04:43 -->-> Daha önceki mesaj 17:04:03 --
Facebook'tan hiçbir şekilde video çekemiyorum.
Merhaba.
http://bot.databilim.com.tr/botlar.php bu listede uzun süredir facebook.com yazmıyor saygılarımla.