SİTE SATILDI

Site adresi: Pm ile verilecektir.
Site için istenen fiyat: 100 TL
Sitenin aylık getirisi: Reklam Eklenmedi
Sitenin açılış tarihi: Kasım 2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Moda,Magazin,Kadın Vs.
Günlük hit sayısı, kaynak link: 100+ [ Resim Ekledim ]
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 7 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Siteyi adsenseden kazanç elde etmek için bi hevesle açmıştım. Ama nedense şans mıdır nedir bilemeyeceğim bir türlü adsense hesabı temin edemedim. Satın almanın iyi olmayacağını bile bile satın aldım hâliyle ban yedim. Satın alınan hesaplara karşı önlem alındığı zamana denk gelmişiz sanırım veya siteye ekledikten sonra isim vs değişikliği yapmıştım belki de ondan banlanmıştır ama tam bilmiyorum tabi.

Site ile ilgilendiğim zaman 1k üzerine çıkmıştı. O sıralar arkadaşın adsense hesabını 1 günlük ( tam 1 gün değil ama yine de 1 gün diyelim ) ekledim kazancı görmek açısından 4$ civarı olmuştu. Sonra sitede sorun vardır belki hesabı riske atmayalım diye kaldırdık.

Adsenseden çok fazla anlayan biri değilim. Siteyi birkaç kişiye gösterdim banlı olmadığını söylediler. Bazı adsense banı sorgulayan sitelere sorgulattığımda da banlı olmadığını gösteriyor. Ama nedense başvuru yaptığım zaman kabul edilmedi.

Bi arkadaşımızın önerisi sebebi ile alıntı olan konuları temizledim ve ücretli makale alıp yayınladım. Yani sitedeki konuların % 90 ı özgün diyebilirim. Özgün olmayanlar olabilir temizleme sırasında gözden kaçmıştır mutlaka. Sanırım 200 üzerinde konu mevcut.

Siteye youtube backlink harici bir çalışma yaptırılmamıştır. Youtube video ekleyip açıklama kısmına sadece sitenin ismi yazılmış olarak birkaç video eklettirilmiştir. Onun haricinde bir çalışma yaptırılmadı. Site ile ilgilenildiği zaman hit yaptığı için bir çalışmaya gerek duymadım.

Siteyi satma sebebim ilgilenmiyorum adsense moralimi bozdu bi daha da uğraşmak içimden gelmedi. Zaten göreceksiniz siteye en son 15 Nisan'da konu girmişim. Yani belki ilgilenip kazanan olur diye satalım dedim.

Sormak istediklerinizi sorun cevaplayabilirim.

inaga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site için arkadaş ile anlaşma sağlanmıştır.