Merhabalar..Wordpress hakkında iki sorunum varr sizden yardım almak istedim.
1.Sorunum kullanacağım temanın functions dosyasında bir kaç şifreli kod vardı bu yüzden tema açılmıyordu.Şifreli kodları sildim tema şimdi sorunsuz çalışıyor ama konu ekleyince,konu silince kısacası admin panelden işlem yapınca aşağıdaki hatayı alıyorum ama işlemler gerçekleşiyor sayfayı geri yüklemem gerekiyor.İstediğim şeyş işlem yaptıktan sonra bulunduğum işlem sayfasına geri yönlendirsin beni veya sorunun nedeni nedir nasıl düzeltilir?
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/00000000/html/wp-content/themes/video/functions.php:149) in /home/content/00000000/html/wp-includes/pluggable.php on line 876
2.Sorunum ise konu içindeki resimleri otomatik thumb olarak anasayfada gösteriyor.Yapmak istediğim şey konu içindeki resimler thumb olarak görünsün ama sayfa açınca konu içinde görünmesin.
Yardımlarınızı bekliyorum..Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:04:35 -->-> Daha önceki mesaj 12:29:13 --
2.Sorunu çözdüm style dosyasına eklediğim kodla.Şimdilik tek sorun 1.si
Şifreli kodlar neydi base64 lemi şifrelenmiş yoksa md5 mi ? lisanslı bir dosya türünü editlemeye calıstını biryere upload ettin encode etmeye çalişiyim ?