aylık 50-100 tl arası mı olacak. bir de hocam fikir aşamasında kalmamış hayata geçirmişsiniz galiba. program rss gibi kaynakları girdiğimiz sitelerin makalelerini çekip spinleyip otomatik olarak wordpress ya da blogger'a atarsa ben alırım. bu şekilde olmaz derseniz txt dosyası olarak verdiğimiz makaleleri spinleyip otomatik wp ya da bloggera atarsa yine alırım. yaptıysanız programın işleyişini, yapmadıysanız aklındaki işleyişi daha açık yazar mısınız?
Hocam ben aktif olarak kullanıyorum.
Bunun yanında bir çok şirkete seo hizmeti verirkende kullandım...
Yani zaten hazırda olan birşey sadece talep olursa satışa sunacağım...
Dediğiniz olayların tamamı talebe bağlı.Eğer talep olursa olabilir.Çünkü zaten yeterince uçuk rakamlarla yatırım yaptım ben bu işe.
İki seçenek var şuanlık...
Ya sürümden yada kişilerden kazanma mantığı... Talep artarsa fiyat düşer aksi halde projeyi hayata gerirmem sanırım.Çünkü bu proje beni zaten çok yordu bu saatten sonra kendi sitelerimi açıp 1 sene beklesem bile gene dönüşü olacaktır bu işin iyi kötü...
Ama başarılamaz denilen bir şeyi diğer arkadaşlarada sunmayı istedim.Zaten sistemi kullanarak ayda milyarlarca para kazanmak mümkün bu sadece kişinin hayal gücüne kalmış birşey

...