Site adresi : Telefon İle ( 507 755 OTUZ - ALTMIŞ )
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 1250
Sitenin aylık getirisi: 60 $
Sitenin açılış tarihi: 1 Yıl 5 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Şans Oyunları Açıklanma
Günlük hit sayısı, kaynak link: Açıklanma Günlerinden 1.5-2k civarı diğer günler 500 - 1000 arası tekil
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Yıl 5 Ay - PR2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet wp
Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

yaklaşık 20 gün önce aldığım siteyi maddi olarka bu ay çok sıkışmamdan dolayı satılık. site kendi kelimesinde 5-6. sırada aldıktan sonra 350 tlye özel tema yaptırdım. temayı gördüğünüzde diğer şans oyunları sitelerinde o kalitede bir tema olmadığını sizde farkedeceksiniz. tema değişikliğinden sonra son 10 günde 19$ adsense geliri bırakmıştır. büyük umutlarla aldığım siteyi malesef satmak zorundayım. siteye yeni seo çalışması yaptırıldı. sıkıştığımdan dolayı seo yapan arkadaştan ta yapılan çalışmalar haricinde kalan parayı geri almak zorunda kaldım.

açık konuşmakta fayda var siteyi 20 gün önce 1100 liraya aldım 350 tl ye özel wp tema yaptırıldı. 500 liralıkta seo çalışması yapıldı. sitenin son fiyatı 1250 liradır. lütfen şu olur mu bu olur mu diye vaktimi çalmayınız. herşeyi açık açık yazdığımı düşünüyorum. acil paraya ihtiyacım var ama öldü parasına da kesinlikle vermem siteyi ciddi alıcı arkadaşlar direk telefon numaramı yazdım arayıp görüşürseler sevinirim.