birden fazla bilgisayarda kullanımı mümkün mü hocam?
evet, birden fazla bilgisayarda farklı üyelikler ile programı kullanabilirsiniz.
Sunucuya bağlanılamıyor hatası alıyorum :/
şuan bir sorun görünmüyor. tekrar sorun yaşarsanız
organichit@gmail.com adresine mail gönderebilirsiniz.
Program çalışıyor yazıyor fakat yaklaşık 30 dakikadır program açık kredi vermiyor
program çalışıyor yazıyor ise her 10 dakika da 2 kredi kazanırsınız. belirli periyotlarla kredi kazanacaksınız. ayrıca hesabım bölümünden ekli kelimeniz varsa gelen kredi o kelime için kullanılacak. programdaki alt kısımdaki bugün kazanılan kredi bölümünden ne kadar kredi kazandığınızı görebilirsiniz.
kontrol ediyorum fakat bir kesinti sorun görünmüyor. kısa süreli bir sorun olabilir.
programın bize kazandırdıklarını anladık da babanın hayrına yapmıyorsun herhalde senin çıkarın nedir bu işten onu anlatmamışsın, birde onu açıkla programa dahil olunca pc mizdeki bilgilere sızma mı oluyor yada bizde online olunca bu programda illaki sana bir faydası oluyordur onu açıklarsan kafalarda sorun işareti kalmaz kardeş!
program 2 yılı geçkin süredir kesintisiz ve ücretsiz olarak hizmet vermektedir. program verisign güvencesi altında sertifikalıdır. benim karım; programda her 5 dakika 1 kredi kazanırsınız. 1 kredide ben kazanıyorum. o krediyi satabiliyorum. anlık 3.000 civarı online toplam günlük 12.000 civarı programa giriş olmaktadır. 20 bin civarı aktif kullanıcı bulunmaktadır.
ziyaretlerin tamamı tüm sayaçlarda görünür ve %100 organiktir. gerçek bir ziyaretçiyi taklit eder.
OrganikHit.exe dosyanız virustotal sitesinde IKARUS programında TROJAN tespit etti...
program klasörü içindeki update uygulaması ile programı güncelleyip kullanabilirsiniz.
Çok fazla bu şekilde hata veriyor.. Win7 Ultimate 64bit
verilen hata gezilen site kaynaklıdır. site çıkışta çıkmak istiyor musun? gibi bir mesaj fırlatıyor programda hataya neden oluyor. bu tür siteler sistemden silinip engellenmektedir. bu hafta içinde tekrar otomatik yazılımlar ile kontrol edeceğiz.