Herkese Merhabalar;

Bu konunun hem size, hem de Türkiyedeki Omurilik Felçliler Derneğine dolayısıyla Engellilere faydası olacak..

Ne alaka derseniz, hemen izah ediyorum.

Buralarda beni yakından tanıyanlar bilir. Müsküler Distrofi hastasıyım, %94 engelli raporum var.

Bir şekilde normal tekerlekli sandalye edinebiliyorduk, pek pahalı bir şey değil normal sandalye. Ama en büyük hayalimdi, bir akülü sandalye sahibi olabilmek. Ne işe yarıyor derseniz akülü sandalye, şöyle izah edeyim. Düşünün ki televizyon kumandanız masanızın üzerinde. Ama gidip alamıyorsunuz.. Akülü sandalye olmasa, aynen böyle oluyor açıkçası bizim için. Orada almak istiyorsun, ama gidemiyorsun yanına..

Engelli bir birey için, tıpkı 2 adet bacak kadar değerli akülü sandalye..

Daha sonra, omurilik felçlisi olmamama rağmen http://www.akulusandalye.org.tr/ 'den aldığım adrese bir mail gönderdim, bana da verir misiniz sandalye diye. Omurilik felçlisi olmadığım için biraz da ümitsizdim.

Ama aldığım yanıt beni bir nevi hayata bağladı. Gerekli evrakları iletirsem bana da verebileceklerini ama önceliğin felçli engellilerde bulunduğunu belirttiler. Ben de evraklarımı hazırlayıp gönderdim. 6 aylık bir bekleme sürecinin sonunda bana sandalye hediye ettiler.

Evin içerisinde annemin yükünü %60 hafifletti. Detaylarla sizi boğmak istemiyorum.

Gelelim sitenizi nasıl yükselteceğine.

Benim backlink çalışmaları yaptığım şöyle bir konum var;

ANALYTICS HIT KANITLI | Profesyonel Backlink Paketleri

Konumda en ucuzu 20 lira, en pahalısı 70 lira olan 7 paketim bulunmakta.

Omurilik Felçliler Derneğine bağışladığınız ücret kadar, size paketlerimde indirim yapacağım.

İsterseniz 70 Liranın tamamını Omurilik Felçliler Derneğine bağışlayın, paketinizi ben hediye etmiş olayım.

İsterseniz %50 bağışlayın Omurilik Felçliler Derneğine %50 indirim yapmış olayım.

Dilerseniz web sitenizde TOFD Reklam Banner'ine 1 ay yer verin, Mini Paket 1 size hediyem olsun..

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Vesselam.