biraz daha akil fikir ihsan ediyorum nickiniz gereği

Reklam veren envarterler hikaye. Ben sahsen tüm reklamları gezdim ismini vermeyeceğim bir firmanın (sektörü bilmeden bile yorum yapmanız yersiz) reklam oranı yuzde %60 ben kendi sitelerimde aynı zamanda farklı ipler olmak üzere yaptırdıgım aramalarda bu sitenin yuzde 80 oranında reklamlarını gördüm. Ben birşeyi boşa demem diyorsam elbet bir dayanağım vardır.
Ne anlatıyorsun hocam sen.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:57:37 -->-> Daha önceki mesaj 23:50:31 --
Bu bahsettiğiniz olayı daha önceden yapmama rağmen tmb değerler 0,01
Sekötrde iş yok o halde.

bu arada bu reklamları engellemek, 1 ay veya 2 ay kadar sürmez.

bende denedim bunu, biraz sabırlı olduğunuz zaman taşlar yerine otuyor. Ama siz tekrar denemeyin.

nasıl memnunsanız o vaziyette devam edin. allah bol kazanç versin.
Bu uygulamayı geçmiş zamanlarda uzun bir süre test etme fırsatım oldu.
Testler sonunda, tüm reklamların serbest bırakıldığı zaman kazancın daha fazla olduğunu gözlemledim.(Anlık yüksek TBM'lere aldanmamanızı tavsiye ederim)
Tabi bunlar benim düşüncelerim.
Hayırlı kazançlar.
Bende test ettim, normal bir moda sitesinde TBM oranı, 5,9 arası gezer nadiren de olsa 9 olur.

Ben paneli optimize etmeye başladım zaman, 20-25 arası TBM oranı gördüm. Siz reklamları ne kadar çok engeller ve sektöre hitap ederseniz o kadar faydasını görürsünüz. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum, bir adsense hesabında birden fazla site varsa, paneli optimize etmeniz, yani reklamları engellemeniz size hiç bir fayda sağlamaz.

Adsenseden 2 türlü para kazanabilirsiniz. 1 tekil sitenizde çok yüksek olur, reklamları engellemek zorunda kalmazsınız. 2 sekterel bir site açarsınız, tek adsense hesabı ve tek site ve sektöre ait olan, sitenizi ve konularını içeren reklamlar ile devam edersiniz.

Bunun başka türlü bir açıklaması olamaz.