protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yonetimde degisen bisey yok. Akilli bir adam yok bizim yonetimde. Hepsi Aziz Yildirim'in yalakasi, ve kulubu kullanarak sagdan soldan menfaat pesinde kosan tipler. Su adama bonservis ve cuvalla para verecegimize Luganoyu alsalar bin kat daha iyi is olur. Luganonun PSGde kontrati gelecek sene bitiyor, 500K verseler alirlar, hatta para vermeye bile gerek yokk, adamlar Luganoyu gondermeye calisiyorlar. Bu adam bizde deli gibi kafa golu atiyordu, iyi defansti. Lugano Brunodan sadece bir yas buyuk. Gram beyin yok bizim yonetimde, bir yas icin 5M euro para verdiler. Fenerbahcemizin parasini bu sekilde carcur edenleri kulupte istemiyoruz.
Malesef bizim kulübümüzün transfer politikası son 2 seneden beri REZALET artık bu işten kim sorumlu bilemiyoruz. Belki TD belki başkan belki başka biri

Yönetim bölümünde değişikliklerin olması gerekiyor özellikle Aziz Yıldırım koltuğa yapıştı bırak be kardeşim artık yeter koltuğu yeni kişilere bırak ön aç .

Şu başkanlığa Ferit Şahenk veya Ali Koç gelse iyi iş yaparlar ben çok istiyorum. Ama aziz yıldırım koltuğunu bırakmadığı sürece kimse aday olmuyor.