bak bunu yazmayacaktım şahit 2 kişi var başkada kimse bilmez , ben geceleri uyumadan önce ve sabah ezanında ve her aklıma geldiğinde ah ederdim ama öyle böyle değil , ALLAH'IM bana acı çektiğini göster her dediğimde acı çektiğini görmesemde benim için ağladığını bir çok insandan duydum , ve inanmazsınız belki ama sabaha kalkmak nasip olmasın ki dedesinin öleceği içime doğdu arkadaşıma paylaştım çünkü sevdiği birinin canı yanarsa bana mesaj atar dedim başkasıyla konuştuğu halde bana mesaj attı dedem öldü sana ihtiyacım var yanımda ol diye hiç bişey olmamış gibi davrandı etti sonra acısı hafifleyince yaptığımız çok yanlış dedi ben başkasıyla konuşuyorum dedi yine gitti

her geldiğinde gitti ve ben o 8 9 yada 10 ay her neyse o zaman kadar hep bekledim affettim , en son geldiğinde ailen beni istemez bu kadar şeyden sonra dedi

ailemi kenara koyarım görüşmeyiz başka şehire taşınırız dedim kpss girerim özel sektördende ünv vazgeçiyorum tamam dedim

çok değil bunu 3 ay önce teklif ettim düşün şimdi karşıma geçse yüzüne bakar güler yanından geçer giderim yaparım bunu emin ol biraz gerçeği gör kardeşim görmek iste buda zamanla olacak acını şimdilik yaşa "EĞİLİRSİN BÜKÜLÜRSÜN AMA KIRILMAZSIN" o yüzden bekle biraz daha zaman
Abi her gün. Her namazımda Allah günah yazmasın ama bunun için dua ediyorum. Canının yanması için.