Değerli satıcı arkadaşım.
** Okuduklarım karsılıgında çıkarrtıgım sonuçla sizin izlemiş oldugunuz politika rekabette geri kalmanın vermiş oldugu sıkıntı ile karşı dükkandaki satıcının malının ayıplamaktasınız.Çamur at izi kalsın mantıgındasınız.
**Birincisi ben kimseyi aldatmıyorum kandırmıyorum. Telefon numarası olanlara bedava sinema bileti veya menü veriyorum. Bu size göre nasıl kandırmak. Başlığımda konumfa 1 telefona bedava demişim ve telefon numarsını bana iletenlerede 1 adet sinema veya menü kodu veriyorum ücretsiz bunun neresi kandırmaca neresi aldatmaca.
**İkincisi siz bu şekilde karalama kampanyası ile sanmayınki ben bu satışı bırakacağım.
**Üçüncüsü fikir olarak daha iyi bir fikir ortaya koysaydınızda benim satış konumu bu şekilde çirkin ithamlarla eleştirmeseydiniz.
**Dördüncüsü alışveriş riskli demişsiniz alışverişin neresindde risk siz kendi söylediğinize dahi inanıyormusunuz. Telefon sahibine 2 kod gidiyormuş ve ikisinide kullanırsa benim satacağım kodların hatalı olacagınız söylüyorsunuz atarken biraz destekli atın. telefona hiçbir şekilde menü veya sinema kodu gitmiyor siz merak etmeyin.
**Beşincisi ben seçeneklerimi konumda yamışım isteyen 1 telefon ile 1 kod alır isteyen 1 telefon ile 2 kod alır ücreti karşılıgında isteyen hazır kod satın alır.
**Altıncısı ben 15 gündür burda bilet veya menü satamazken sabırla bekledim ve kimseye çamur atmadım herkes kendi nasibini yer.SAtışlarımı nasıl arttırabilirim fikrini aradım ve üzerinde çalıştım. Buldugum fikir anlaşılan sizi rahatsız etmiş keşke siz daha iyi bir fikir bulup karşıma daha mantıklı gelseydiniz.Ücretsiz ve emek karşılıgında veriliyor bu kodlar.
Size tavsiyem çamur atmak yerine daha güzel fikirler ile satış yapmanız.