HaCKeW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işin en temizi en oluru şudur. Gidip savcılığa dilekçe verirsiniz ifade verirsiniz şu şu doktor akrabam x in ameliyatı için benden rüşvet bıçak parası talep ediyor. Bunun tespiti için üzerime ses ve görüntü kaydedici gizli cihaz takılmasını talep ediyorum. Ayrıca rüşvet olayının ispatlanması için tarafıma doktora verilmek üzere seri numarası alınmış para verilmesini istiyorum. diye herşey temizce çözülür yani.
Buna bir ilişkin haber yani para seri numarası üzerine görmüştüm daha farklı bir yol makbuz olacaktı gerek kalmadi ..

MujaHeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayağını kırın hocam. Ciddiyim. Bugün sizin gibi yol yordam bilen birisine bu kadar şey yaptırabiliyorsa; cahil, saf, temiz kalpli birisini soyup soğana çevirir bu terbiyesizler.
Ya biz toplum olarak bende dahil sessiz kalmaya meyilliyiz hata en başında burada.. İnanırmısın sahibi şuan bir doktor olan yabancı eğitim kurumunda çalışmaktayım toplu işten çıkartılacağız..

Haftalık 45 saatten fazla çalışma ve tazminat alabilmek için noterden dilekçe yollayacağımı belirttim bozuldu biraz bizim kurum.. Zaten dengesiz çalışmaktan bozuldum ziyaretime gelmek isteyen varsa hastanenin adınıda verir kurumada davet ederim gece canım sıkılıyor acaip..

Bu olaydan sonra yaktım bir sigara geçtim köşeye.. İnsanların bakışlarından düşüncelerinide okumaya başlıyorum..

Güzel kızın bakışı oşş canım neyi var acaba.. ?
Çirkin kızın bakışı ayy bu içmiş böylelerini def etmek lazım..
Dincisi allah seni affetsin..
Genci abi takma kafana kızdan ayrıldın sanırım..
Siyasetçisi al işte bu iktidarın en güzel örneği..
Yaşlısı ben içiyorum sıkıntılarım var sen içme..
Daha genci varsa fazla bir sigaranı alabilirmiyim.. ?

En sonunda çalışma arkadaşım sözlü olarak milq çok içiyorsun deyince bana bir iyilik yapmak istiyorsan akıl değil para ver tedavi ile bırakayım dedim her zamanda derim )

Ay nereye geldim böyle ya neyse durum ne olursa olsun her daim temkinli olmakta fayda var.. Yorumlar için tüm arkadaşlara teşekkür ederim..