Yeni birini bulduğunda geçecek. Ben çözümü böyle buldum.
yeni birisini bulun ve tüm herşeyi onunla yaşamaya başlayın
Bu nasıl bir mantık yahu? Geçmişi unutmak için insanları silgi gibi kullanmanın ne dinimizde yeri vardır ne de âhlâkta yeri vardır.
Size soruyorum, bir kız düşünün ve sevdiğiyle ayrılmış. Bu adamcağızın hissettiği duyguları derinden hissediyor ve sizi silgi niyetine kullanıyor. Bu ne kadar doğru?
Bu nedir yahu anlam veremedim gerçekten çok yazık size.
Zamana ihtiyacın var ve kesinlikle yalnız evde kalma ister istemez aklına geliyor. Dışarı çık arkadaşlarınla gez varsa kız arkadaşlarınla dolaş en azından aklına gelmez. 2 ay değil 2 yılda geçse aklına gelir ta ki yeniden sevebileceğin insanı bulduğunda unutmaya başlarsın ama unutamazsın her zaman onun yeri başkadır. İşin özeti acı çekmeye devam edeceksin ama bunu azaltma yollarını ara

Son olarak slow şarkı dinleme :d
http://live.virginradioturkiye.com/ seni buraya alalım

youtube gibi siteleri direk engelle
Güngör uzun zaman sonra karşılaştık.
Bakın beyler biz Güngör'le çok uzun süredir R10 sayesinde tanışığız. Mesela en son kavga ettik Face'den Skype'tan felan birbirimizi sildik. Şuanda da öyle yani.
Güngör beni ve yaşadıklarımı yakından biliyor, tanıyor. Ben de bi' kızla ayrılmıştım benim ne arkadaşlarımla gezme imkanım vardı ne de kafa dağıtma imkanım. 7/24 evde olduğum için sürekli onu düşünüyordum. Güngör bunlarıda iyi bildiğin için senin mesajını alıntıladım.
Güngör doğru söylemiş, içindeki o acı ince ince devam edecek ve bi' bakmışsın bir süre sonra tamamen bitecek. Ancak sakın sen yukarıdaki alıntılarını yaptığım kişiler gibi başka birini arama. Bırak bi' arkadaşlarınla takıl, iş güç yap. Eğer öğrenciysen yaz tatili geliyor. Bi' sanayiye git çalış, marangoza, hırdavatçıya, ustaya bi' çırak ol. Dükkan ortamında menemen yemenin tadını al bi'.
Bi' bakmışsın ondan eser kalmamış. Hayatına yeni alacağın kişide ise o olsaydı böyle yapmazdı felan diyeceksen o kişiyi sakın alma. Kendinden emin olduğun zaman bi' kişiye yelken aç.
Slow'dan uzak dur evet. Güngör iyi bilir, deli gibi damar dinlerim. Orhan, Azer, Yıldız, Müslüm... Hani benim slowum bunlar, gitarlı şarkı v.s dinletemezsin bana...
Saygılar...
http://www.youtube.com/watch?v=_Br--Q56Tnk