yaptığın tamamen yanlıs satış yapamadığın için böyle bi konu actığının kânaatindeyim , bende satış yapıyorum ve suaanda işler 0 siftah olmuyor ama senin gibi böyle bi konu acma gereksiniminde bulunmadım , alan memnun satan memnun karsılıklı alışveriş yapılıyor ve risk diye birsey yok tamamen şuan senin yaptığın insanları kandırarak kendine çekmek oluyor..
ben şuan ücreti ile yapıyorum , herkesin işine geldiği gibi yapsın bırak boşver zaten stoklar bitio , gerek yok bu işlere

herkes bu işleri yapmaya başladı yani ister istemez böyle vakalar olacak bi kac kişi satış yapsa piyasa satış yapanların elinde olur ortak fiyat belirlenir herkes satar ama dediğim gibi satış yapanların sayısı gün gittiikçe artıyor buda forumda konu kirliliği ve rekabetleşmeye sebep oluyor
Rekabet diye bir şey gütmüyorum.. Herkez kısmetini yer. Vurgu yaptığım yer açık ortada ne kadar rekabet olursa olsun alışverişin başlığında başlıyorsa YaLaN insanları zor duruma sokacak alışveriş olabileceğini vurguluyorum ayrıca dediğniz gibi herkes yapmaya başladı ve bu yüzden bu tür yalan başlıklar çoğaldı canım da buna sıkıldı..
Hayırlı alışverişler diliyorum..