Film izleme sitesi için tanıtım yazısı aramaktayım , yazılar özgün olabileceği gibi daha önceden farklı yerlere verilmişte olabilir. Özgün istiyorsanız özellikle belirtmelisiniz.

İçeriği ; Film izleme olabilir (indirme olmaz), haber , moda olabilir. (Film izleme sitesi için uygun siteler)

Şartlar ;
-Tanıtım yazıları site açık kaldığı sürece hiç bir zaman silinmeli siteyi 3 aydan önce kapatma ihtimaliniz varsa pm göndermeyiniz.
-500 hit ve fazlası (ihtiyaç halinde hit grafiği talep edilir).
-Eklenecek yazıda 3 link 1 adet resim olacaktır. (Resim verildiği gibi eklenmelidir sunucuya çekilmemeli)
-Bir film için tanıtım yazısı veriliyorsa youtube'dan embed kod kabul ederseniz verilir. Malum içerik doyurucu olsun.

P.M gönderirken dikkat edilmesi gereken şablon ;

Site adresi :
Kaç aydır yayında :
Hit:
İndex hızı :
Eklenecek yazıda hangileri olsun : 3 link 1 resim / 3 link +1 resim + 1 youtube fragman videosu
İstenen ücret:
Telefon(isterseniz yazarsınız daha hızlı iletişime geçeriz.):
Skype: (isterseniz yazarsınız daha hızlı iletişime geçeriz.):

ÖNEMLİ NOT ;

Arkadaşlar aktif olarak r10'u kullandığım ve yaptığım diğer işler sebebiyle yoğun olabiliyorum. Her özel mesajı inceleyeceğimi her ne kadar garanti etsem dahi her özel mesaja geri dönüş yapmam mümkün olmuyor. Böyle takıntıları olan arkadaşlar göndermezlerse de olur.