Her türlü sürümü kırıyorlar insan oğlu işte çiğ süt emmiş Allah korkularıda yok ki arkadaş hiçmi elin sızlamıyor ..
Önerisi olan arkadaşlar lütfen yol göstersin bizde ona göre önlemleri sıkı tutalım .
Kendi adıma çok teşekkür ediyoorum ..
<İnşallah seni yanlış anlamışımdır.>
Bu konunun amacı lisanslı üretilen sistemlerin korunmasını sağlamak adına tartışma yapmak ve olumlu çözüm üretebilmektir. Senin niyetin benim ve ben gibi ücretli yazılım üretenlerin dosyalarını kırıp, lisanslarını kaldırmak ise r10 senin için çok yanlış bir adres bilgin olsun.
</İnşallah seni ben yanlış anlamışımdır.>
Onlinedecoder'in çok sağlıklı çalışmadığını gördüm, gui ile encode işleminin v7 de çaresiz kaldığı ve en baba şifrelerin bile premium forumlarda 3-5 dolara kırıldığı da biliniyor.
İnşallah v8 sağlıklı bir yapıya ulaşır. aylarca uğraşıp bir ürün çıkartıyorsun ve sonuç hüsran buda çok can sıkıcı olabiliyor.
çözülemez diye bir şey yok zaten. sadece piyasadaki hazır decoder programlarından korunacak olsa yeterli olur.
eğer encoder gui'de hiçbir ayar yapmadan şifrelerseniz zaten online encoder ile aynı sonucu verir. önemli olan obfuscation, file format özelliklerinde vs değişiklikler yapmak..