barano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elimdeki script'in dosyaları inocube ile şifreli ben bile kıramadım Kırsam süper olacak birde Bu remove Licence yani Lisans kaldırmayıda çözebilmiş değilim.
v8 'de Nasıl bi sistem var yakında görürürüz bakalım.
<İnşallah seni yanlış anlamışımdır.>

Bu konunun amacı lisanslı üretilen sistemlerin korunmasını sağlamak adına tartışma yapmak ve olumlu çözüm üretebilmektir. Senin niyetin benim ve ben gibi ücretli yazılım üretenlerin dosyalarını kırıp, lisanslarını kaldırmak ise r10 senin için çok yanlış bir adres bilgin olsun.

</İnşallah seni ben yanlış anlamışımdır.>

biomooj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben programı kullanıyorum. şifrelediğim dosyaların kırılıp kırılmadığını test etmek için 2 decoder indirmiştim, online encoder ile rahatlıkla decode edilebiliyor. program (encoder gui) ile encode edince decode edilemedi. bilginiz olsun..

bana örnek dosyalarınızı gönderirseniz decode olup olmadığını burada paylaşabiliriz ve en güvenli yöntemi belirlemiş oluruz..
Onlinedecoder'in çok sağlıklı çalışmadığını gördüm, gui ile encode işleminin v7 de çaresiz kaldığı ve en baba şifrelerin bile premium forumlarda 3-5 dolara kırıldığı da biliniyor.

İnşallah v8 sağlıklı bir yapıya ulaşır. aylarca uğraşıp bir ürün çıkartıyorsun ve sonuç hüsran buda çok can sıkıcı olabiliyor.