s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiyedeki önde gelen dosya paylaşımı yapan sitesinin sahibiyim. Umarım projeniz başarılı olur...

Sadece bir öneri...

Kendi sitemde gelir metodları üzerinde çalışmalar yapıyorum. Sadece şunu söyliyebilirim ki, legal bir paylaşım sitesinde premium hesap işi tutmuyor. Benim sitemde günlük 15 bin civarlarında hit oluyor. Ama premium hesap alan çok az kişi vardı. Zaten bende süreleri bitinde premium hesap olayını kapattım. Yani reklam geliri daha iyi gibi gözüktü. Premium üyeliği yasal zemine oturtmaya çalıştığımız paylaşım işine uyarlamak mümkün değil.

Millet film, program, oyun paylaşacak ki premiumun bir anlamı olsun...

Zor bir sektör. Başarı için çok çalışmak gerekiyor. Umarım başarılı olursunuz...
Zaten girmeden önce o konuları hesapladım Yani bu tür siteler premium ile geçinmesi imkansız gibi. Ben premiumu, Kendi sitelerinde dosya paylaşımı yapan arkadaşların sabit kalması için ve Sisteme faydaları olması için yaptım. Sistemin farkı beklemeden indirme sunması, Premiumlarında bu alanda yüksek boyutta dosya yükleyebilmesi. Yani servisimize dosya yükleyip, Bundan memnun olan kişilerin alabileceği bir şey

Dulcidine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonunda actin hayirli olsun

ben premiumlu hic yapmadim normal herkese acik yaptim. Illegal dosya paylasimi olmadan tutmasi zor. Ben bu aydan itibaren biraktim bu isi. Cok fazla uyari geliyordu .
Teşekkürler, PM attım sana

oyunmax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
upload zor iş ya
Evet haklısın, Sunucu konusunda ağır yükü mevcut.
ata350 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam silinme süreleri biraz uzarsa çok güzel olur, Premium için böyle bir uygulamaya başvurmuşsunuz fakat internette çok fazla silinen veri olacaktır. Biraz da internetin yararına ve gelişmesine en azından 2 katı süreler kullanıcıları çok tatmin eder. Yeni projenizde başarılar, umarım iyi yerlere gelebilirsiniz de dünya çapında gözükür.
İleriye dönük düşündüğümüzden, Tuttana kadar yükselt sonra indir şeklinde düşünmüyorum üstad Zaten üye olursanız (premium almadan) 3 ay boyunca indirilmezse siliniyor