deLi kardeşim,
Türkçe içerikli 4 aylık bir sitem var. İçinde 50 civarı makale var. Makale uzunluğu 200-300 kelime. Tamamen orjinal makaleler. Ortalamaya vursanız 2-3 günde 1 içerik girmişim. Günlük hiti 800-900 civarında. Arada bazen 1k geçtiğide oldu. Hiç bir yerden backlink almadım, kasmadım. Sadece diğer sitemden 3-4 makale içerisinden link verdim.
Bunun dışında yaptıklarım:
1- Sitenin Facebook sayfası var. 40K üye parayla çektirdim. Girdiğim her içerik için sayfada konu açar, konu linkini eklerim.
2- Sitenin twitter hesabı var. Parayla 2-3K üye çektirdim. Girdiğim her içerik için bir tweet atar konu linkini eklerim.
3- Sitenin Google+ hesabı var. Girdiğim her içerik için sayfada konu açar, konu linkini eklerim.
4- Sitenin Flickr hesabı var. Girdiğim her içerik için konu açar, konu linkini eklerim.
5- Sitenin Pintereset hesabı var. Girdiğim her içerik için konu açar, konu linkini eklerim.
6- Sitenin FriendFeed hesabı var. Girdiğim her içerik için konu açar, konu linkini eklerim.
Konu linkini bazılarına direkt eklerim. Bazılarına url kısaltma servislerini kullanarak eklerim. Bütün bu sosyal imlemeleri elle manuel yaparım. Hiç bir zaman otomatik işlem yapmam.
7- Kadınlara yönelik çalışıyorsun diye tahmin ediyorum. Eğer öyleyse doğru yolda ama yanlış hedeftesin. Çevrendeki yetişkin kadınlara internette en çok neye baktıklarını sor, o zaman doğru hedefi tutturursun.
8- Sağlık-sıhhat işlerini bırak hiç bir halta yaramaz. Doğru düzgün para kazandırmaz. Adsense'de adam gibi reklam çıkmaz.