bişey yapma hocam, sıralamada mı düştün site ne sitesi, e-ticaret sitesimi kişisel blogmu v.s ?

Ben google'da çivi çiviyi söker mantığını işletiyorum genelde tabi yanlış anlaşılmasın kopya içerik var diye uyarı gelince daha çok kopya içerik gir demiyorum. Şuan 5 makale varsa 3'ü googla göre kopya ise, genelde google;nuh der peygamber demez, yani tüm içeriği sil index.html kalsın yeniden değerlendirme gönder, yine derki sitende kopya içerik var

5 tane kopya içerik varsa 50 tane özgün içerik gir, %1 kopya içeriğe bişey demez.

3 tane linkin varsa 2'si hacklink ise uyarı gönderir, 1000 tane linkin varsa 2 tane hacklinkin varsa bişey demez bence. Öyle bir cins algoritması var. Yoksa ben vereym Hepsibuda.com'a hacklink adam düşsün oldu canım allah bilir kaç tane linki var benim 2 hacklinlemi çökecek. Öyle düşün.

Ne yapabilirsin..
---------------

1-Sıralama durumunu izle bir değişiklik yoksa bişey yapma
2-index durumunu izle, genelde uyarı gönderdiği sitelerin sayfalarını çıkarır arama sonuçlarından
yeni konu gir, indexlerse ve aramada gösterirse yine bişey yapma.
3- Baktın site çakılıyor dibe doğru.. Tüm sayfaları sil, index,iletişim, halkkımızda v.s kalsın sadece.

Yeniden değerlendirme gönder. Baktın hala kopya içerik var diyor. O zaman yukardaki mantık 5 tane makale varsa sitede 50 tane özgün makale giricen olacak bitecek. zamana yayarak tabi.