SeliM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@fat; açıklamadığınız şeyler var. Backlink vs. almadan sadece bu dediklerinizle o kadar hite ulaşmak imkansız. Hem facebook'ta paylaşıyorum diyorsunuz bu da bir nevi backlinktir.
İmkansız değil işte orada sayaç verileri. açıklamadığım bir şeyler yok. hepsini açıkladım. backlink konusuna gelince facebook backlink sayılıyorsa o zaman sadece facebook'ta yazılarımı paylaşarak backlink alıyorum diyeyim. yanlış anlaşılmasın başkalarının facebook sayfasında değil sitelerin kendi facebook sayfasında paylaşıyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:21:36 -->-> Daha önceki mesaj 19:16:47 --

deLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema premum lisanslı bir tema. konular özgün, bir çok kişinin girdiği konulardan oluşmuyor. konuların hepsi özgün. sadece benim girdiğim sektörün rekabeti yüksek o kadar. Yani zamanla tanıtım yazılarıyla belirli kelimeler için yoğunlaşa bilirsek, güzel olabilir. alaka için size de teşekkür ederim.
Rekabet tabii önemli ama "antalya otelleri" "oyun oyna" "film izle" ...vs. gibi bir kelime değilse içerikle ilk 5'e girilir. Rekabet zayıfsa (diğer sitelerin içeriği yönünden) ilk 2'yi hedeflememek için herhangi bir neden yok. Temanın hafif olmasını tavsiye ederim. ipad, iphone'dan da nasıl görüldüğüne mutlaka bakın.