Altay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak bu konuda çok tecrübeliyim gerçekten 6,5 sene üzerinde süren bir ilişkim bitti aylar geçti saymıyorum artık aşağı yukarı 9 10 ay oldu ilk 5 ay yaşayamadım resmen 45 kiloya kadar düştüm , uykusuzluk , alkol , herkese kötü davranma , ağlama bile var , depresyona bile girdim hatta ve hatta namaz kılmaya başlayıp Allah'a dua ettim her gün sonra baktım benden sonra hayatına başkalarını aldı o ben tek kaldım geçti mi ? hayır etrafımda o kadar fazla kız oldu ki hangi kıza ne diyeceğimi şaşırdım , insanlar beni 4/4lük görürken ben afedersin b*k batmış gibi hissediyordum kendimi o hayatına benden sonra 4 kişi aldı hiç biriyle mutlu olamadı her düştüğünde her sıkıştığında her canı yandığında beri aradı , en sonunda ben ona rest çektim şimdi hayatımda kimse yok , takıldığım zaman eve gitmek isteyen kızlar oluyor gitmiyorum bile en sonunda birinden hoşlanmaya başladım eski kız arkadaşımın arkadaşı çıktı aylarca uğraştım geçen hafta buluştum ikna edip ilk defa bir kızın yanında mutlu olduğumu hissettim , ondada aksilik yine buldu kızında sevip unutamadığı biri varmış öyle kafama göre takılıyorum anlayacağın evet aklına gelir bir şeyler yapmak istersin hele ki bir başkasıyla olduğunu duyduğunda yıkılacaksın seni kimse anlamaz içindekileri anlatsanda teselli edip geçerler dinleyenler sıkılırlar bu kadar zamanda ne yaşadığımı ben bilirim birde ALLAH annemin ağladığını görecek kadar kötü haldeydim çünkü biz sözlenecektik 3 4 ay sonra hayırlısı böyleymiş düzeliyor kardeşim her şey 1 kere alıştın mı onsuzluğa bir daha hiç olsun istemiyorsun sadece dayan çok mu bunaldın dayanamıyormusun bana p.m at dinlerim ben seni , ama sakın geri dönme küçülme elimin altında sanmasın seni ben yaptım o hataları , pişmanmıyım evet yaparmıyım asla
abi okudum geçmiş olsun. Bitti dedikten sonra o hiç beni merak edip aramadı ilk ay. Hep ben mesaj attım müsait olunca o aradı felan. Ama şimdi 1 ay oldu ne mesaj atıyorum,ne arıyorum..

Konuşalım abi iyi olur