bilgimixnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15,28 46.1.170.xx gezinti başladı.

site linki : http://www.alexa.com/siteinfo/bilgimix.net
ekledim hocam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:43:32 -->-> Daha önceki mesaj 15:42:54 --

Sanalyol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ekledim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:51:28 -->-> Daha önceki mesaj 15:43:32 --

hocam herkez birer defa alexa nıza 5 yıldız ve olumlu yorum atabilir. Bu uylke sıralamanızda etki eder. Fakat dunya sıralamanızda az değişiklik olur. Dünya sıralamanızı hızlı düşürmemeiz için ben yurtdısı sunuculardan yani ip lerden sityenize sık sık gezinti yapıyorum. bu gezintim esnasında hazır sitelere gelşmişken yurtdışı ip le 5 yıldız ve olumlu dolduruyorum. benim siteniz hakkında yaptığım işlem ortalam 10 dak mı alıyor. Sizden istediğim şey alexa dan 5 adet alexa kullanıcı adı alın hepsinin şifresini 8 atne 1 yani 11111111 bunu almak için 5 adfet maile de ihtiyacınız olacak. sonra onalrı bana 15 hazirana kadar gonderin. her giriş yaptıgımda 5 yıldız ve olumlu yorumları yurtdısı ipolerinden sitenize atacagım bu da sizin mesela google.ca veya google.it tarafından indexlenmenzi konusunda onemlidir. Yok ben istemiyorum derseniz sorun değil son 15 haziran katılanları konuya yazacağım.

Bu arada işi olup ertesi gun gezinti yapamayacak olanlar konuya yazıp çıksınlar aksi halde artniyetli düşünürüm. Konudan çıkartmak zorunda kalırım.