MujaHeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ailende veya sevdiklerin arasında türbanlı birileri var mı bilmiyorum ama, temize çıkarmaya çalıştın cemology bak ne diyor;

Ek olarak türbanlıların fotoğraflarını çekip kişilik haklarına saldıran, ağzından salyalar saçarak sağa sola hakaret eden bu şahsı temize çıkarma çabanı da ben samimi bulmuyorum. Habervaktim yanlış yapıyor olabilir, bu cemology yi temize çıkarmaz. Tarafgirlik gözünüzü öyle bürümüş ki, haksıza "haksızsın" diyemez olmuşsunuz. Ayrıca bu konuyu da gezi parkı olayına bağlamayı başarmana diyecek lafım yok.
Annemin başı örtülüdür ama türbanlı değildir. 5 vakit namaz kılar, hergün tecvidli kuran okur. Türban bizim baş bağlama şeklimiz değil islamcı ideolojinin 1970'lerde arabplardan ithal etmeye başladığı bir baş kapatma şeklidir. Bu adamın baş örtüsü değil türbanla yani siyasal islam ile sorunu var. Ve aynen dediği gibi türban takıp makyaj yapan, erkeklerle flört eden birileri de gerçekten var. Eğer resim yayınlıyorsa ben bloğa bakmadım bu suçtur. Yayınlananlar savcılığa verirse hakkında ciddi işlem yapılır. Türbanlı türbansız kimseyi kendi sitenizden keyfinize göre teşhir edemezsiniz.

Bu arada benim kimseyi temize çıkardığım yok. Gidip internette kendi kendine takılan bir adamın sitesini burada teşhir edip ne yapmaya çalışıyorsunuz? Sadece onu daha çok kişinin okumasını ve fikirlerini yaymasını sağlıyorsunuz. Ben size halkı kin ve düşmanlığa sevkeden bir adam gösteriyorum. Herkes kendi kapısının önünü süpürürse memleket tertemiz olur. Siz militan kemalistleri temizlemek yerine militan islamcıları temizleyin, bir kaşık suda boğarız, anıtkabir i de yıkacağız diyenlerle uğraşın. Sonra kemalistlere söylersiniz onlar da saldırgan militan olanları temizlesinler.