Merhabalar,
Önceleri akşamları uyur sabahları kalkar idim.
4 sene önce gece takılıp sabah uyur öğlen kalkar idim.
Ama simdi sabah değil akşam üstü bazen öğlen bazen sabah ne zaman uykum gelirse yatıyorum.
Önceden işim gereği otobüste muavin idim ne zaman yorgun düşersem uyurdum genelde dönüş seferimizde %60 uyuyarak geçiriyordum. Bir ton ceza yidim bu yüzden.
Gece 12 de İST dan çıkıp sabah 11 de Denizliye varıyorduk 30 dk temizlik yapıyordum ve tekrar 12 de İST a geri dönüyorduk bazen 11 de bazen 1-2 de İST oluyorduk vardığımız gibi temizlik yapıyordum artık yakıt ne zaman dolarsa ve peronda ilk yolcu binene kadar sürüyordu bu işlem.
Hatta bazen hasta olduğumda mola yerlerinde 30dk bile yemek yemeye gitmiyor uyuyordum.
Genelde host yada hostes gelmiyordu sıra zor diye.
Sonra Adapazarı sıralarına verdiler orada ise gündüzleri bazen geliyorlardı host yada hostes o zamanda uyumuyordum ama gece 12 den sonra sabaha kadar uyuyordum arka 4 lüde.
Simdi 3 hafta olacak evdeyim ve hiç bir şekilde istediğimde uyuyamıyorum.
Aile hekimine gittim salak doktor beni dahiliye sevk etti direk dinlemedi bile.
Benim sorunum işte anlattığım gibi uyku problemim var 2 yıldan fazla süre otobüslerde çalıştım.
Simdi kendime dönemiyorum bazen uyuduğumda 2-3 saat bazen 16 saat uyuyorum değişiyor biri kaldırır ise kalkıyor uykum gidiyor ama kimse ellemez ise tel calmaz ise dün 16 saat uyumuşum.
Ne şekil bir yol izlemeliyim.
Teşekkürler.
Yazım yanlışı varsa af eyleyin.