nisan ayı başında çok önemli bir oyun sitesinin yanlış yazım hatasının sonuna yetmemiş birde 1 rakamı koydu ve sahibi her kim ise açıldıktan 3 gün sonra 4. sıraya geldi, yine xxoyun3 blogspot com ( xx yazan yerde tekrar eden kelime vardır. böyle bir domain varsa bile bunu kasdetmiyorum) diye o kadar saçma sapan bir sunucu parasız domainsiz bir blog açar ve o da 4 gün sonra yine aynı dönemde o kelimede ilk sayfaya gelir. dedim dalgadır 1 nisan şakasıdır birkaç gün misafir kalır gider dedim ama maşallah yerini sevdiler ve 2 aydan fazladır aynı yerindeler. ya bende kendimden şüphe ettim haksızlık yapma geçmişi vardır dedim yemin ediyorum tescil tarihi site açılış tarihinden 4 gün önceydi ve öncesinde bir insanoğlu tarafından bugune kadar tescil edilmiş bir domain değildi zaten yazım yanlışlı ve sonunda rakam olan bir domain. neyse bu sitenin içerisinde bu tarihten 3 gün öncesine kadar toplam 6 adet oyun vardı. o oyunlarda rastgele çelilmiş hiçbir özelliği olmayan sıradan 6 tane oyundu. neyseki arkadaş utanmış da 3-4 gün önce 5 oyun daha atmış ve 11 oyunla rekor kırmış yerini de sağlamlaştırmış

bakmayın güldüğüme kahrımdan gülüyorum google senin bu hayvanlı algoritmalarını seveyim ben(!) ben aylık 300 tl sunucu parası ödeyim düzenli tanıtım yazısı vereyim alexası 50k civarında olan kaliteli belli başlı sitelerden (1 yıldır aynen duruyor hiç kaldırılmadı) link alayım ayda 500 tl para çıksın bi tane bedava blogspot ve yanlış yazılımmlı sonunda 1 olan bir site gelsin kafaya oynasın. beni de 2. sıradan alsın 2 hatta 3 sayfaya şutlasın. bu senin adaletin google? bak beni deli etme google gider kutuplara bütün o sevimli penguenleri sana gıcık olduğumdan öldürürüm bak

lütfen yeter artık ne hit kaldı ne kazanç dibe vurdu kendini bile amorti etmiyor artık çocuğumdan çoluğumdan aldığım zaman acı bari google!