constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar benim bir wallpaper sitem vardı. Bir süre aktif olarak kullandım ama sonrasında script kötü olduğu için vazgeçtim. Ama şimdi tekrar başlamk istiyorum. Fakat aklımda bazı soru işaretleri var.

Biliyorsunuz ki artık resimden gelen hitler yerle yeksan olmuş durumda. Wordpress için bir eklenti vardı burada gördüm. Görsel aramalarda çıkan resimlerinizin üzerine watermark yerleştiriyor ve kullanıcıyı siteye yönlendiriyor. Bunu kullansam google politikalrına ters davranmış olur muyum? Bir de görsel içeriğin fazla olup, text içeriğin az olduğu siteleri banlıyor google. Ama bakıyorum wallpaper sitelerinin çoğuna neredeyse hemen hepsinde sadece görsel paylaşım yapılmış. Resmin altında 2-3 cümlelik bir yazı var. Onun haricinde başka bir şey yok.

http://www.hdwallpapers.in/ sitesine bakıyorum. Adamlar boyuna resim giriyor. İyi de hiti mevcut. Reklam yerleşimleri felaket. Ben yapacak olsam daha günün de banlarlar. Ama adamlara ses çıkarmıyorlar. Sonra forumlarında kalkıp adaletten bahsediyorlar.

http://gambar.boxwp.com/ buradaki temayla bir site kursam ve elimdeki resimleri (netten topladım) siteye eklesem ve altına da hdwallpapers.in sitesindeki gibi standart açıklama girsem acaba banlanma riski doğar mı?

Not: Gerçi siteyi hemen açıp reklam koymayı düşünmüyorum. Biraz hitlendirip (3-5k) öyle reklam eklemeyi düşünüyorum.
Bunun cevabını kimse net birşekilde veremez sonuçda Google çalışanı gelip sorularına cevap vermiyor hocam ancak resim altına içerik girdikten sonra sorun olucagını sanmıyorum yani resim ekledin altına da kısa bir açıklama girersen sorun olucagını sanmıyorum sonuc da sen Resim hizmeti sunuyor ve sundugun hizmeti açıklamalı bir şekilde yapıyorsun yani Google mantıgı ile bakıcak olursak evet bir resim var ama ne bi açıklama var nede bişi e haliyle banlar ancak sen resim hakkında bir iki cümle karalarsan eminimki bir sorun olmayacak yukarı da ki arkadaş da sövmuş ancak Facebook tan hit yollanır da siteye gelen dogal hit le orantılı yollanır işi bilmeyip de bilene sövmekse ayrı bir terbiyesizlik bu konuya yazacak olan adam da yazmaz.