Aracınız dizeldi değil mi? Şayet dizelse seriliği, kalkışta hızlanması, rutin bakımı vb. hususlarda tavsiye edilecek bir araç mıdır? Ve bugün satmaya kalksanız araba satılabilir mi? Kolay elden çıkarılabilir mi yani
Yok hocam benim arabam benzin/lpg. Araçta turbo var sol çektiğinizde yada ani hızlanmanız gerektiğinde gaza köklemeniz yeterli anında yerinden fırlıyor ve sürüş rahatlığı için hız sabitleyicisi / hız limitleyicisi özellikleri var.Benim arabam en full versiyonu değil dreksiyon teyip kontrolü vb bulunmuyor ama çok eksikliğini hissetmiyorum.
Servis ağı olarak orta ve gelişmiş şehirlerde servis bulmak çok kolay ama ben şu an karsta yaşıyorum malesef burada arabanın servisi yok en yakın 200 km erzuruma gitmek gerekiyor. Ama türkiye genelinde citroen gelişimi yüksek ve servis ağı gelişmiş durumda. Özellikle C4 serisinin 2012 model üzeri araçları şu an çok revaçta.
Hemen satma konusuna gelince ben bu işleri tok satıcı gözüyle baktığım için pek umursamıyorum. Alım satım yapmak için araba alacaksanız alman arabalarından vazgeçmemek gerektiği herkezce biliniyor ama ben 3 sene binerim sonra satarım derseniz her malın kendisine göre alıcısı vardır. Artık yeni aldığımdanmıdır nedir

eski evimin altında galeri vardı. Gelen müşterilerden bir tanesi arabamı beğenip aldığım rakamdan 2.500 tl fazla önermiş ben satmak istemediğimi söyledim.
Yani siz satmak istemeseniz bile gelip birileri sorabiliyor. Allah sizinde gönlünüze göre bir araba versin..