KRaLBaY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Slm Arkadaşlar Konuyu Buraya Açmamın Nedeni XYZ işiyle uğraşan arkadaşlar genelde bu kategoride olduğundan buraya açıyorum.

Bir sorum olacak benim xyz resim sitem var türk resimlerden bir tanesine şöyle bir uyarı maili alım.

Altta bulunan maili aldım. ilgili içeriği siteden sildim ve avukatın mail adresine bilgi verdim.

Bu konuda ne yapmam gerekir bilgi verirmisiniz veya başına daha önce gelmiş olan varmı ?

Sayın Yetkili;

Söz konusu içeriğe sahip mail tarafımızdan bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.
http://www.site.org/turk-bilmemney-resimleri/ ilişkin olarak yaptığınız Yayın ilgili resimdeki şahısların büromuza şikayeti üzerine hakkınızda yasal işlem başlatılmıştır.
  Söz konusu dosyalar ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı'nın takibine konu edilmiştir, takipten önce bilgilendirme amacı ile ve halinde daha büyük bir maddi külfetle karşılaşılmasını önlemek amacıyla tarafınıza ulaşılmaya çalışılmıştır. Bu hususu göz önünde bulundurarak yukarıda sözü edilen şahısların şikayeti üzerine tarafınıza bilgilendirilme yapılmıştır, Bilginize Arz Ederim.

1 K1.dnsadresi***.COM
2 K2.dnsadresi***.COM

IP Adresi        188.165.**.**

Domain firması Registrant Name:Isim Tescil.NET

Registrant Street1:Bulgurlu mah. selvili sok.no:16 kat:1
Registrant Street2:
Registrant Street3:
Registrant City:uskudar
Registrant State/Province:Istanbul
Registrant Postal Code:00000
Registrant Country:TR
Registrant Phone:+90.2163299393

Av. Ender *****
Sunucunuz turkiye de mi bariniyor ?
Eger turkiye de ise kimlik bilgilerinizi verdiniz mi ? Host sirketine ?