Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
İsimtescile ödeme yapıyorum her zaman açıklamaya da sipariş numarasını apaçık yazıyorum, Kendi hesaplarında benden gelen ödemeyi görüyorlar sipariş numarasını dahi görüyorlar işlem yapmıyorlar. Neymiş ödeme bildirim formunu bekliyorlarmış.
Arkadaşlar böyle saçmalık Türkiyenin neresinde var.
Ödeme Bildirim Formu adından da anlaşıldığı üzere ödediğimizi bildiriyoruz işlemler hızlı yürüsün diye. Yıl olmuş 2013 internet teknolojileri almış başını gidiyor üstüne üstlük bunlar ICANN olduk diye artislik yapıyorlar ödeme konusunu halen çözememişler.
Yıllardır Natro ilede çalışıyorum helal olsun adamlara hiç sıkıntı yaşatmadılar hatta her zaman ildilenen müşteri temsilcileri var.
İsimtescilde atıyorsun bir mail Kadireyimidir nedir saçma sapan cevap yazıyor biz diyoruz dam o diyor kapı.
Hatta Natro artık kendini açtı daha havalemiz çıkmadan adamlar havaleyi algılayıp işlemleri başlatıyorlar.
Eee isim tescil seninde suyun ısındı sizinle uğraşmaktansa domainlerimi hepten Natroya taşıyıp rahatıma bakacağım.
Hazır konu açılmışken devam edeyim, bir keresinde domainlerim başkasının hesabında gözükmüş Allah dan adam iyi biriymişki domainleri almamış, çok şey varda aklıma gelmiyor. Ha birde siteye Ajax yaptılar güya menüler adam gibi açılmıyor.