Site adresi: pm
Site için istenen fiyat : Açık Arttırma Başlangıç Fiyatı 700TL (son tekliften 48 saat sonra)
Sitenin aylık getirisi: 50-60 dolar
Sitenin açılış tarihi:2009
Kategori, sitenin içeriği nedir:Yerel Haber
Günlük hit sayısı, kaynak link:1-2K Arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:4 yaşında - pr1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:tüm İçerik
Hosting dahil midir: 1 Ay idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı:Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil (synews php haber scripti - w.rez değildir!)
Yazılım lisans sonlanma zamanı:Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Hayır
Merhaba arkadaşlar 4 yaşında haber sitemi ilgilenemediğim için satıyorum.Kelimelerinde(xşehri haber, xşehri haberler, xşehri habeleri vs..) ilk 3-4 arası gidip geliyor.Hitin büyük çoğunluğu facebook ve twitter üzrinden geliyor.6500 organik (5726 arkadaş+890 takipçi) arkadaşlık sayfası+ 2000 kişilik organik beğeni sayfası+ 485 organik takipçili twiiter sayfası site ile birlikte verilecektir.Tamamı ile o şehire yaşayan ve o şehirli olan gerçek kullanıcılardır.Hit tüm dünyadan gelmektedir.
İlk zamanlar sadece site reklamlarından(doğacan mobilya vs) aylık 400-500 tl geliri vardı.Artık reklamlara gelen mesajlara bile cevap veremiyorum.Ayda en az 3-4 reklam teklifi geliyor alan arkadaş panelde mesajları mevcut bakabilir.
Hit sizin haber paylaşmanız ve dikkat çekici haber eklemenize göre değişir.4-5 dikkat çekici haber ile günlük 3k sadece sosyal ağlardan gelir.Aktif olarak adsense hesabım sitede mevcut.Günlük 2-3 dolar gelmektedir.Tamamı ile ilgisizlikten satıyorum ilgilenilirse iyi yerlere gelir zamannda olduğu gibi.
Domain Eylülde doluyor, alan arkadaş isterse eylüle kadar kullanır isterse hemen transfer eder.Hosting 1 ay idare ederim.
Site analiz Resmi