Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Böyle bir sorun benimde başıma gelmişti sonunda çözdüm ancak bir işlemde bitmeyen bir çok farklı değişimler yapmak gerekiyor. Ancak sonuç olarak gine phpmyadmindeki datastore tablosunun içinde bulunan plinglist kısmına kodları ekliyor ancak bu sefer google vb. arama motorlarına takılmadan geçebiliyor. Bu İşlemi deneme amaçli olarak sadece 2 site üzerinde ücretsiz çalışma sürdürmeyi düşünüyorum ancak yanliş anlmasın kimse beni daha önce r10 da bulunan bir konuyu incelediğimde şu anda silver üyeliği bulunan eski vbulletincilerden bir arkadaşın ücretli olarak çözüm yaptiğin bilgisini kendisinin paylaştiğini gördüm çok eski bir konudaydı lafı uzatmanın anlamı yok referans amaçli iki sitede ücretsiz destek vericem bu konuda daha sonraki sorunla karşılaşan arkadaşlar içinse ücretli destek vereceğim. Zamanında bir çok kişiye ücretsiz destek vermiş biriyim ancak ne değerimiz anlaşıldı onun yanı sıra birde ilk başta sövmeyen insanlar mı olmadı ? daha sonra ücretli destek veren kişilerden paket alipta tekrar düzelmek için piyasaya düşen arkadaşlar ücretsiz destek işinden soğuttular insanı !!!