Erman çok iyi bir yedek olur skora etki edebilen yetenekli biri gerektiğinde sol dada oynar.
Bence gayet yerinde akılcı bir transfer 1 lira bile bonservis vermeden alınabilecek en iyi türklerden birini aldı GS sessiz sedasız tebrik ederim..
Şu an GS için ortada o kadar çok haber var ki hergün birisi çıkıyor.
Aziz üstel Nani için bitti dedi fatih terimin onayı bekleniyor sanırım.
Bordeux dan St etienne den haberler dolanıyor.
bu haberler içerisinde en gerçekçi olanı sanırım şu an için Carlinhos...
Büyük ihtimalle bitecek. Çok iyi bir sol bek yerinde bir transfer ama yabancı kontejyanının hepsini defansa mı ayıracağız aklım almıyor...
Muslera
eboue semih chedjou carlinhos
drogba ve schneider ettimi sana 6..
EE hani melo ve ya yerine alınacak adam ?
Nani deniyor belhanda deniyor melo var st. etien li bir topçudan söz ediliyor bugün basında boateng dendi .
kim olursa olsun bu topçular yedekte oturmak için mi alınacak ?
Şu yabancı sınırlamasını serbest bıraksalar neler yapacağız da of ki off..
Ayrıca sözü edilen transferlerle ilgili olarak.
nerede oynatır lazımmı değil mi bilmiyorum tartısılır ama beni içlerinde en çok heyecanlandıran Belhanda olur...
Fenerbahçe ile adı geçtiğinde açıkçası pek takip etmedim bakma gereği duymadım.
Ama bizimde adımız geçince bir bakayım dedim nesi var .
Adamı izlerken heyecanlanmadıgımı söylersem yalan olur.
Çok güçlü yıkılmıyor 2 li mücadelelerde .
Dripling yapıyor çalım atıyor harika pasları var
Fenerbahçe neden almadı yada alamadı bilmiyorum ama Herhalde son yıllardaki en büyük hatasını yapmıs bu adamı almayarak...
Şu kadarını söylim Bir 10 yılını daha kurtarırdı fenerbahçe yeni bir Alex i olurdu...
Bizde scheider var ken almazlar gerek yok diye ama adamı izledikden sonra Schneider mi Belhandayı mı istersin deselerdi kesinlikle belhanda derdim...
Schnejderin yeteneğine kimse bişey diyemez çok yetenkli harika bir adam ama belhandada başka bişi var gerçekten.
Olurda ingiltereye giderse çokbüyük bir yıldız olur bence..